Ngarep > Produk > Godhong Spring > Spring otomotif
Spring otomotif
  • Spring otomotifSpring otomotif

Spring otomotif

Item No.: HG-71
Katrangan: 1479518
Screw Bushing: 2φ36 * 89-M28 * 4
Bahan: 50CrVA
Ukuran (MM): 90*28mm
Dawane Lurus: 1820 mm
Bobot: 110,02kg / set
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku 1479518 Leaf Spring saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1479518 Godhong Spring

Sumber godhong otomotif uga disebut mata air blade.

Leaf spring minangka unsur elastis sing paling akeh digunakake ing suspensi mobil, yaiku kombinasi sawetara lembaran spring alloy sing ambane padha nanging ora padha dawa (kekandelan bisa padha utawa ora) kanggo mbentuk balok elastis kanthi kekuatan sing kira-kira padha.


Proses produksi leaf spring:

Seni kasebut nggunakake pemotongan, pengeboran, rolling kuping, quenching, tempering, shot peening, perakitan, pre-pressing, lukisan lan proses liyane.



Hot Tags: Spring Otomotif, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.