Produk

View as  
 
Leaf Spring kanggo Dongfeng Truck

Leaf Spring kanggo Dongfeng Truck

Item No.: Kanggo Truk Dongfeng
Description: Kanggo Dongfeng Truk
Bahan: 50CrVA
Ukuran: 90*18,25 mm
Bobot: 133,49kg
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Leaf Spring kanggo Dongfeng Truck saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Leaf Spring Assy kanggo Truk

Leaf Spring Assy kanggo Truk

Nomer Item: 31-10A (10 pcs/set)
Description: Kanggo heavy-tugas Truk
Bahan: 50CrVA
Ukuran: 90*18,25 mm
Bobot: 133,49kg
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Leaf Spring Assy kanggo Truk Heavy Duty saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Leaf Spring kanggo Mitsubishi

Leaf Spring kanggo Mitsubishi

Nomer Item: XGLH-05 (3 pcs/set)
Katrangan: Kanggo Mitsubishi MC189221H-H2
Bahan: 60Si2Mn
Ukuran: 70*6,14 mm
Bobot: 26,58kg
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Leaf Spring kanggo Mitsubishi saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
ISUZU Leaf Spring

ISUZU Leaf Spring

Nomer Item: XGLH-01 (8 pcs/set)
Deskripsi ISUZU 30T
Bahan: 60Si2Mn
Ukuran: 80*16 MM
Bobot: 97,04kg
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku ISUZU 30Tons Leaf Spring Assy saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Leaf Spring kanggo HINO

Leaf Spring kanggo HINO

Item No.: XGLH-08
Deskripsi: For HINO
Bahan: SUP9
Ukuran: 90*22,12 mm
Bobot: 65,54kg
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Leaf Spring kanggo HINO saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Leaf Spring Guide Arm

Leaf Spring Guide Arm

Item No.: ZL-DXB-01
Keterangan: GUIDEARM
Bahan: SUP10/50CrVA
Ukuran: 100*38 mm
Bobot: 46,79kg
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Leaf Spring Guide Arm saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan