Ngarep > >Babagan awake dhewe

Babagan awake dhewe

Sejarah Kita

Zhonglin Industry Co., Ltd. didegaké ing taun 1993. Sawise luwih saka 30 taun upaya tanpa wates, Zhonglin Industry Co., Ltd. wis dadi perusahaan profesional, khusus ing manufaktur kabeh rakitan musim semi rwaning, sing digawe saka 60Si2Mn (SUP6), 55CrMnA(SUP9), 50CrVA(SUP10) lan liya-liyane kanggo macem-macem jinis kendaraan wiwit saka truk, trailer, kendaraan pertanian, nganti kendharaan entheng utawa abot. Perusahaan njupuk produk kualitas uncompromising, prices competitive, lan layanan pangiriman cepet minangka konsep pembangunan, setya supaya pelanggan seneng service.We paling qualified kanggo nindakake layanan OEM lan njamin sing kabeh produk kita ketemu ujian majeng jaban rangkah uga. Kabeh pelanggan ing ngarep lan luar negeri tansah welcome kanggo ngunjungi perusahaan kita. We Sincerely looking nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan siji dina.


Pabrik Kita

Zhonglin Industry Co., Ltd. a large–scale company specializes in manufacturing an entire range of leaf spring assemblies for different kinds of vehicles ranging from trucks, trailers, agriculture vehicles, to light or heavy-duty vehicles. The company is located in Longyan City, the west of Fujian, China. It takes about 2 hours by car or one and a half hours by bullet train from the Xiamen to the company. The traffic is convenient and the surrounding environment is very suitable.Through more than 30 years of effort, the company has produced advanced automobile spring leaf assemblies and production lines, superior testing equipment and powerful technical force, perfect sales channel and obtained ISO9001:2000 Quality System Authentication Certification. Now the company has a monthly output of more than 1500 tons of leaf springs.


Aplikasi Produk

Panggunaan produk: truk, trailer, kendaraan pertanian, kendaraan ringan, kendaraan tugas berat


Sertifikat kita

1. Kualitas apik banget

Kita entuk Sertifikasi Otentikasi Sistem Kualitas ISO9001: 2000.


2. Tenaga teknis sing kuat

Kita duwe pabrik kita dhewe, jero plowing industri Penyetor partai kanggo luwih saka 30 taun.


Peralatan Produksi

Zhonglin uga nduweni negara mesin Taper Rolling sing dikomputerisasi kanthi seni kanggo nggawe sumber Parabolic, utamane mesin tapered dawa otomatis LBZ 220. Godhong digawe panas ing Tungku lan diterusake ing pabrik rolling taper, ing endi kurva parabola digawe ing godhong. .Operasi iki kebak kontrol dening Komputer, kang parabolic co-ordinates disimpen.Zhonglin rwaning spring iku nggoleki lan awet. Produk kasebut populer ing omah lan ing luar negeri. Kita wis njelajah pasar jaban rangkah lan produk kita akeh digunakake ing Asia Tenggara, TIMUR TENGAH, AMERIKA SELATAN, AFRIKA, EROPA, luwih saka 40 negara.


Pasar Produksi

Kita duwe pelanggan saka pasar domestik lan pasar jaban rangkah.

Pasar penjualan utama kami:

Pasar Domestik 5%

Pasar Luar Negeri 95%


Layanan Kita

Kejabi produk sing wis ana, kita bisa ngasilake macem-macem produk miturut gambar pelanggan. Ing tahap awal, kita bakal komunikasi karo sampeyan kanthi rinci. Sawise produk wis dikonfirmasi, kita bakal nliti gambar karo sampeyan maneh kanggo mesthekake yen iku kabeh tengen sadurunge production.All Staff incessantly bisa hard kanggo kurban produk kualitas uncompromising lan layanan pangiriman cepet supaya sampeyan seneng layanan paling apik.


Pameran Kita

Perusahaan kita melu macem-macem pameran saben taun, kayata Canton Fair lan macem-macem pameran ing Shanghai. Saliyane pameran China, akeh pameran internasional uga ana. Booth kita banget populer, produk kita tresna dening pelanggan, akeh pelanggan ngerti kita liwat pameran, lan kerjo bareng karo kita.