Ngarep > Produk > Godhong Spring > Leaf Spring Assy
Leaf Spring Assy
  • Leaf Spring AssyLeaf Spring Assy

Leaf Spring Assy

Item No.: HG-47
Katrangan: ATF-ASSY.
Bushing bimetal: 2φ34 × 28 × 68
Bahan: 60Si2Mn & SUP9
Ukuran (MM): 70*9,18 mm
Dawane Lurus: 1400 mm
Bobot: 37.8kgs / set
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Leaf Spring Assy saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Leaf Spring Assy

Automotive godhong springs uga disebut blade springs.

Plat baja spring otomotif digawe saka 60Si2Mn, 50CrV lan bahan liyane, lan proses adopts nglereni, pengeboran, kuping rolling, quenching, tempering, shot peening, assembly, pre-pressing, lukisan lan pangolahan liyane. Automotive rwaning spring, uga dikenal minangka blade spring, umum dikenal minangka piring baja, dumadi saka macem-macem piring baja saka dawa unequal lan lengkungan unequal, lan loro ends alamiah mbengkongaken munggah sawise instalasi. Peranan pelat baja spring mobil yaiku sing nalika dalan ngadhepi pasukan impact setir, piring baja punika deformed, kang muter peran bantalan lan panyerepan kejut, lan uga wis peran panuntun transmisi pasukan nalika noto longitudinal, lan uga nduweni peran panuntun transmisi pasukan nalika susunan longitudinal.



Hot Tags: Leaf Spring Assy, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.