Ngarep > Produk > Truk Daun Spring

China Truk Daun Spring Produsen, Pemasok, Pabrik

Spring leaflet minangka komponen kritis saka sistem suspensi kendaraan, sing dirancang khusus kanggo ndhukung bobot truk, trailer, lan kendaraan tugas berat liyane. Iki minangka jinis rakitan musim semi sing digawe saka pirang-pirang lapisan utawa godhong kanthi dawa lan kekandelan sing beda-beda. Godhong iki dipasang bebarengan karo bolt tengah lan klem, mbentuk struktur sing fleksibel lan kuat.

Fungsi utama spring godhong truk yaiku nyerep lan nyebarake bobot lan gaya sing ditindakake ing as truk nalika nyopir. Nalika truk nemoni benjolan, potholes, utawa medan sing ora rata, spring rwaning ngompres lan mlengkung kanggo nyedhiyakake perjalanan sing luwih lancar lan stabil, nyuda getaran lan dampak. Iku uga mbantu kanggo njaga alignment rodha sing tepat lan nyegah bouncing utawa swaying truk sing gedhe banget.

Sumber godhong truk umume digawe saka bahan baja kanthi kekuatan dhuwur, nyedhiyakake daya tahan lan kapasitas beban sing cocog kanggo aplikasi tugas abot. Produsen kanthi ati-ati ngrancang lan ngrancang sumber kasebut kanggo nyukupi syarat bobot lan karakteristik kinerja kanggo macem-macem model lan konfigurasi truk.

Pangopènan reguler lan pamriksa sumber godhong truk penting kanggo njamin kinerja lan safety sing optimal. Swara wektu, springs iki bisa rusak utawa ilang keluwesan, ndadékaké kanggo suda efektivitas suspensi lan masalah nangani potensial. Dadi, panggantos pas wektune lan perawatan sing tepat penting kanggo njaga sistem suspensi truk ing kondisi sing paling apik, njamin pengalaman nyopir sing aman lan lancar.
View as  
 
ISUZU Leaf Spring

ISUZU Leaf Spring

Nomer Item: XGLH-01 (8 pcs/set)
Deskripsi ISUZU 30T
Bahan: 60Si2Mn
Ukuran: 80*16 MM
Bobot: 97,04kg
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku ISUZU 30Tons Leaf Spring Assy saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Leaf Spring kanggo HINO

Leaf Spring kanggo HINO

Item No.: XGLH-08
Deskripsi: For HINO
Bahan: SUP9
Ukuran: 90*22,12 mm
Bobot: 65,54kg
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Leaf Spring kanggo HINO saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Leaf Spring Guide Arm

Leaf Spring Guide Arm

Item No.: ZL-DXB-01
Keterangan: GUIDEARM
Bahan: SUP10/50CrVA
Ukuran: 100*38 mm
Bobot: 46,79kg
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Leaf Spring Guide Arm saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
sumber parabola

sumber parabola

Item No.: ZL-JB-151(ELSH-148)
Katrangan: Truk Jinbei; parabola
Bushing komposit: 2 * Ф40 * 60-Ф14.3 * 70
Bahan: 60Si2Mn
Ukuran: 60*10,60*20 mm
Dawane Lurus: 1200 mm
Bobot: 20.78kg
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Parabolic Leaf Spring For Jinbei Truck saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Cmoposite Leaf Spring

Cmoposite Leaf Spring

Nomer Barang: ZL-JB-013(ELSH-03)
Description: Jinbei Truk, karo 2 cmposite bushing
Bahan: 60Si2Mn
Ukuran: 60*8,12 mm
Dawane Lurus: 1200 mm
Bobot: 24,68 kg
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Cmoposite Leaf Spring kanggo Jinbei Truck saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
jinbei truk godhong spring

jinbei truk godhong spring

No. Item: ZL-ISUZU-5L(ELSH-01)
Deskripsi: ISUZU(TAPERING) With 4 iron busing
Bahan: 60Si2Mn
Ukuran: 60*9 mm
Dawane Lurus: 1140 mm
Bobot: 24,65kg
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Leaf Spring Kanthi 4 Iron Bushing saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
China Truk Daun Spring minangka salah sawijining jinis produk saka pabrik Zhonglin. Minangka salah siji saka manufaktur lan supplier anjog ing China, kita nyedhiyani dhaftar rega yen pengin. Pabrik kita nawakake kualitas dhuwur Truk Daun Spring digawe ing China. Kita ngarep-arep dadi mitra bisnis jangka panjang sing bisa dipercaya!