Ngarep > Produk > Godhong Spring > Majelis mburi Kanggo Trailer
Majelis mburi Kanggo Trailer
  • Majelis mburi Kanggo TrailerMajelis mburi Kanggo Trailer

Majelis mburi Kanggo Trailer

Item No.: YLKSB10012-05
Description: Majelis mburi kanggo Trailer
Bahan: 60Si2Mn
Ukuran (MM): 100*12mm
Dawane Lurus: 1200 mm
Bobot: 93,43kg / set
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Rakitan Rear Kanggo Trailer saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Majelis mburi Kanggo Trailer

Sumber godhong otomotif uga disebut mata air blade.

Springs kejut mobil digawe saka baja spring. Baja spring nuduhake elastisitas ing negara tempered, lan elastisitas baja sing khusus digunakake kanggo nggawe springs lan unsur elastis gumantung marang kemampuan kanggo deform elastis, yaiku, ing sawetara sing ditemtokake, kemampuan deformasi elastis ndadekake tahan a beban tartamtu, lan ora bakal katon permanen sawise mbukak dibusak; 090 ~ 120%, kayata 65Mn loro b alloy spring baja. Tambah siji utawa sawetara unsur paduan kanggo nambah sifat mekanik baja, hardenability lan sifat liyane kanggo nyukupi kinerja baja sing dibutuhake kanggo nggawe macem-macem sumber. Umumé, 60Si2Mn50CrV lan bahan liyane digunakake, lan proses adopts blanking, ngebur, curling kuping quenching, tempering, dijupuk peening, wis mencet, lukisan, etc Northern. CHENG An; Sumber suspensi otomotif umume duwe baja musim semi karbon, baja mangan, baja mangan silikon, lan liya-liyane, baja musim semi karbon kurang digunakake ing mobil amarga daya tahan sing kurang. Tempered brittle silikon-mangan baja digunakake digunakake ing China. Penyerap kejut spring utamane digunakake kanggo nyuda kejut lan sumber kejut nalika musim semi nyerep kejut lan mbalek.


Bahan sing umum digunakake kanggo produksi spring yaiku baja karbon berkualitas tinggi, baja paduan, wesi logam non-ferrous, stainless steel, lan sapiturute, lan spring sing nggunakake prinsip deformasi elastis materi bisa ngasilake deformasi elastis sing gedhe nalika kena. gaya, lan ngowahi karya mekanik utawa energi kinetik dadi energi deformasi. Sawise unloading, deformasi spring ilang, bali menyang negara asli, lan energi deformasi diowahi dadi; Baja spring nuduhake elastisitas sing disebabake dening quenching lan tempering negara, elastisitas baja khusus digunakake kanggo ngasilake springs lan unsur elastis gumantung marang kemampuan kanggo deformasi elastis, yaiku, ing sawetara sing ditemtokake, kemampuan deformasi elastis kanggo tahan tartamtu. mbukak, sawise njabut mbukak, spring baja tanpa ewah-ewahan bentuk permanen kudu kinerja banget; 1 baja spring karbon 2 baja spring alloy 1 baja spring karbon biasane nggunakake 65 #, 70 # 65Mn82B72A72B kawat baja, kang nduweni karakteristik saka plasticity kurang, elastisitas kuwat lan resistance kaku kuwat.



Hot Tags: Majelis Belakang Kanggo Trailer, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.