Ngarep > Produk > Godhong Spring > Springs otomotif
Springs otomotif
  • Springs otomotifSprings otomotif

Springs otomotif

Item No.: HJ-02
Deskripsi: 32T/BPW (880-534-00)
Bahan: SUP9/55CrMnA
Ukuran: 120*14,18,20 mm
Dawane kord: 1820 mm
Bobot: 395.15kgs / set
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku 32Tons BPW Leaf Spring Assy saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

32Ton BPW Leaf Spring Assy


Sumber godhong otomotif uga disebut mata air blade.

Automotive leaf spring fungsi:

Spring godhong: Iki digawe saka pirang-pirang piring baja sing dawane ora padha lan lengkungan ditumpangi. Sawise instalasi, ends alami bend munggah. Nalika pasukan impact saka dalan madhep rodha ditularaké, piring baja wis deformed, kang muter peran cushioning lan abang geter, lan uga nduweni peran panuntun transmisi pasukan nalika disusun longitudinally. Umume suspensi sing ora mandiri nggunakake sumber godhong minangka unsur elastis, sing bisa ngilangi panuntun lan penyerap kejut, lan strukture gampang.

Leaf spring minangka unsur elastis sing paling akeh digunakake ing suspensi mobil, yaiku kombinasi sawetara lembaran spring alloy sing ambane padha nanging ora padha dawa (kekandelan bisa padha utawa ora) kanggo mbentuk balok elastis kanthi kekuatan sing kira-kira padha. Nalika spring rwaning dipasang ing penundaan mobil, mbukak vertikal positif, lan saben spring plate wis deformed dening pasukan, lan ana cenderung kanggo arch munggah. Ing titik iki, poros lan pigura cedhak.


Nalika poros lan pigura dipindhah saka saben liyane, beban vertikal positif lan deformasi spring rwaning suda, kadhangkala malah mbalikke. Kanggo nambah kekuwatan gulungan kuping potongan utama, ujung potongan kapindho asring ditekuk dadi kuping sing digulung, dibungkus ing njaba kuping potongan utama, sing diarani bungkus kuping. Supaya saben Piece duwe kamungkinan ngusapake relatif sak deformasi elastis, ana longkangan gedhe antarane kuping kriting saka Piece utama lan kuping saka Piece kapindho. Sawetara sumber godhong ing sawetara suspensi ora digawe dadi gulungan sing digulung ing ujung loro, nanging nggunakake sambungan dhukungan liyane, kayata bantalan dhukungan karet.

Plat baja persegi dowo warata mlengkung, lan spring sasis dibandhingke karo sawetara bêsik, siji mburi dipasang ing gantungan karo tip, lan mburi liyane disambungake menyang girder karo lugs ngangkat, supaya spring bisa digawe dowo. Saiki cocok kanggo truk medium lan gedhe.



Hot Tags: Sumber Otomotif, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.