Ngarep > Produk > Godhong Spring

China Godhong Spring Produsen, Pemasok, Pabrik

Minangka pemasok sing misuwur, Zhonglin duwe komitmen kanggo nyedhiyakake produk Leaf Spring sing berkualitas. We fokus ing R&D, Pabrik lan sumber Leaf Spring, lan duwe pengalaman sugih lan teknologi produksi majeng. Leaf Springs kita akeh digunakake ing mobil, van, trailer lan mesin abot. Produk kita ngalami kontrol kualitas lan tes sing ketat kanggo mesthekake yen bisa nindakake kanthi apik ing kabeh kahanan. Kanthi kepuasan pelanggan minangka tujuan utama, kita nindakake sing paling apik kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan lan menehi solusi Leaf Spring sing dipercaya lan tahan lama.

Minangka pemasok Leaf Spring, Zhonglin duwe tim profesional sing darmabakti kanggo inovasi teknologi lan perbaikan terus-terusan. Kita terus ngembangake produk Leaf Spring anyar kanggo nyukupi panjaluk pasar sing terus berkembang. Insinyur lan teknisi kita duwe kawruh lan pengalaman sing sugih, lan bisa menehi solusi Leaf Spring khusus kanggo pelanggan. Kita wis nggawe hubungan kerja sama jangka panjang lan stabil karo para pelanggan kanggo bebarengan ningkatake pangembangan teknologi Leaf Spring lan menehi kontribusi kanggo kemajuan industri otomotif lan industri transportasi.
View as  
 
Leaf Spring kanggo Dongfeng Truck

Leaf Spring kanggo Dongfeng Truck

Item No.: Kanggo Truk Dongfeng
Description: Kanggo Dongfeng Truk
Bahan: 50CrVA
Ukuran: 90*18,25 mm
Bobot: 133,49kg
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Leaf Spring kanggo Dongfeng Truck saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Leaf Spring Assy kanggo Truk

Leaf Spring Assy kanggo Truk

Nomer Item: 31-10A (10 pcs/set)
Description: Kanggo heavy-tugas Truk
Bahan: 50CrVA
Ukuran: 90*18,25 mm
Bobot: 133,49kg
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Leaf Spring Assy kanggo Truk Heavy Duty saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Leaf Spring kanggo Mitsubishi

Leaf Spring kanggo Mitsubishi

Nomer Item: XGLH-05 (3 pcs/set)
Katrangan: Kanggo Mitsubishi MC189221H-H2
Bahan: 60Si2Mn
Ukuran: 70*6,14 mm
Bobot: 26,58kg
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Leaf Spring kanggo Mitsubishi saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
mitsubishi leaf spring

mitsubishi leaf spring

Item No.: ZL-DXB-Z01
Katrangan: Z TYPE GUIDEARM
Bahan: SUP10/50CrVA
Ukuran: 100*35 MM
Bobot: 48,32kg
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Z Type Guide Arm Leaf Spring saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Spring parabola

Spring parabola

Item No.: HG-74
Deskripsi: IVECO 41297041KZ-1(PARABOLIC)
Bahan: 50CrVA
Ukuran: 100*30 mm
Dawane Lurus: 1480 mm
Bobot: 30.14kg
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku IVECO Parabolic Leaf Spring Assy saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Parabolic Leaf Spring Assy

Parabolic Leaf Spring Assy

Item No.: BL-13
Deskripsi: R-16-GMP-1142-T(PARABOLIC)
Bimetal Bushing: 2φ35×φ28×78
Bahan: SUP9
Ukuran: 80*20 MM
Dawane Lurus: 1410 mm
Bobot: 46,24kg
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Parabolic Leaf Spring Assy saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Waca liyaneKirim Pitakonan
China Godhong Spring minangka salah sawijining jinis produk saka pabrik Zhonglin. Minangka salah siji saka manufaktur lan supplier anjog ing China, kita nyedhiyani dhaftar rega yen pengin. Pabrik kita nawakake kualitas dhuwur Godhong Spring digawe ing China. Kita ngarep-arep dadi mitra bisnis jangka panjang sing bisa dipercaya!