Ngarep > Produk > Godhong Spring > GERMAN MODEL Leaf Spring
GERMAN MODEL Leaf Spring
  • GERMAN MODEL Leaf SpringGERMAN MODEL Leaf Spring

GERMAN MODEL Leaf Spring

Item No.: YLKKD10012-01
Katrangan: MODEL GERMAN
Bahan: 60Si2Mn
Ukuran (MM): 100*12mm
Panjang Lurus: 1200 mm
Bobot: 94.75kgs / set
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku GERMAN MODEL Leaf Spring saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

GERMAN MODEL Leaf Spring

Sumber godhong otomotif uga disebut mata air blade.

Springs kejut mobil digawe saka baja spring.

Standar klasifikasi baja, miturut kinerja dhasar lan karakteristik panggunaan 1; 75 #, 85 # diameteripun rada gedhe, spring bakal diprodhuksi dening proses thermoforming biasane nggunakake 60Si2Mn, kayata automotive rwaning spring, railway kendaraan buffer spring bisa digunakake kanggo spring-kaku dhuwur penting 50CrV, umume digunakake ing dhuwur-bahan. spring rwaning otomotif, spring katup engine lan bahan spring baja liyane kayata 65Mn, 50CrMn, 30W4Cr2V, etc.; Mekanisme operasi lingkungan, piring spring digunakake ing macem-macem piranti kontak, lan sing paling akeh digunakake yaiku wangun sing paling gampang.











Hot Tags: MODEL GERMAN Leaf Spring, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.