Ngarep > Produk > Godhong Spring > Automotive Leaf Spring Assy
Automotive Leaf Spring Assy
  • Automotive Leaf Spring AssyAutomotive Leaf Spring Assy
  • Automotive Leaf Spring AssyAutomotive Leaf Spring Assy

Automotive Leaf Spring Assy

Item No.: HJ-01
Katrangan: 24T
Bahan: SUP9/55CrMnA
Ukuran: 90*14,16,18 mm
Dawane tali: 1637 mm
Bobot: "272.15kgs / set (tanpa piring)"
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku 24 Ton Leaf Spring Assy saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

24 Ton Godhong Spring Assy

Automotive godhong springs uga disebut blade springs.


Fitur fungsi daun spring:

1. Test tensile: test tensile ing macem-macem tensile springs

2. test komprèsi: test komprèsi kanggo macem-macem spring komprèsi

3. Cara pangukuran: kanthi gaya deformasi Nilai pangukuran, liwat nilai pangukuran gaya dhuwur, kanthi nilai gaya ewah-ewahan bentuk pangukuran, kanthi dhuwur pangukuran nilai gaya

4. Test kumpulan: kanggo conto karo padha paramèter, iku bisa rampung sequentially sawise siji setelan;

5. Piranti lunak tes: WINDOWS Cina antarmuka, pituduh menu, operasi mouse;

6. Mode tampilan: data lan kurva dinamis ditampilake kanthi proses tes;

7. Sekawan jinis kurva: nilai gaya - kurva pamindahan, nilai gaya - kurva deformasi, pamindahan - kurva wektu, deformasi - kurva wektu

8. Realisasi proses: proses tes, pangukuran, tampilan lan analisis kabeh wis rampung dening mikrokomputer;

9. Nyimpen otomatis: pungkasan tes, data test lan kurva kanthi otomatis disimpen;

10. Laporan tes: laporan bisa disiapake lan dicithak ing format sing dibutuhake dening pangguna;



Hot Tags: Automotive Leaf Spring Assy, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.