Ngarep > Produk > Godhong Spring > Godhong ngarep Spring Assy
Godhong ngarep Spring Assy
  • Godhong ngarep Spring AssyGodhong ngarep Spring Assy

Godhong ngarep Spring Assy

Item No.: ZL-7511-10
Description: EQ1061 Majelis ngarep
Bimetal Bushing: 2φ30×25×74
Bahan: 60Si2Mn
Ukuran: 75*11 MM
Dawane Lurus: 1400 mm
Bobot: 44,75kg / set
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Assy Spring Leaf Front saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Godhong ngarep Spring Assy

Sumber godhong otomotif uga disebut mata air blade.

1. Sistem penundaan mobil penting banget, antarane awak mobil lan ban kasusun saka springs lan shock absorbers, èfèktif cushioning gaya beban vertikal ditanggung, nggawe mobil luwih nyaman nalika nyopir. Antarane wong-wong mau, sumber mobil nduweni peran penting, lan piring baja musim semi umume kasusun saka pirang-pirang piring baja, sing diarani sumber godhong.

2. Umumé, materi sing digunakake ing piring baja spring mobil yaiku 65Mn (65 baja mangan), lan baja mangan utamane digunakake kanggo nahan kahanan sing atos kayata impact, kompresi, lan nyandhang materi. Loro bahan, baja spring karbon lan baja spring alloy, digunakake. Umumé, atose 65Mn ngisor HRC20, atose sawise perawatan panas bisa tekan luwih saka duHRC60, lan atose sawise quenching umume watara HRC62. Atose spring rwaning umum mobil ana ing antarane HRC40-55, lan kekerasan beda dibutuhake miturut model mobil penumpang, SUV, kendaraan off-road, kendaraan militer, truk lan model liyane.


Hot Tags: Front Leaf Spring Assy, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.