Ngarep > Produk > Godhong Spring > Leaf Spring kanggo Dongfeng Truck
Leaf Spring kanggo Dongfeng Truck
  • Leaf Spring kanggo Dongfeng TruckLeaf Spring kanggo Dongfeng Truck

Leaf Spring kanggo Dongfeng Truck

Item No.: Kanggo Truk Dongfeng
Description: Kanggo Dongfeng Truk
Bahan: 50CrVA
Ukuran: 90*18,25 mm
Bobot: 133,49kg
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku Leaf Spring kanggo Dongfeng Truck saka pabrik kita lan kita bakal menehi sampeyan layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Leaf Spring kanggo Dongfeng Truck

Sumber godhong otomotif uga disebut mata air blade.


(1) Proses pembentukan kadhemen saka musim semi godhong

1) Kapabilitas otomatisasi siji-wektu proses mbentuk kadhemen. Mesin pembentuk kadhemen saiki wis dikembangake dadi 12 cakar. Kawat baja ing sawetara (0.3 ~ 14) mm bisa Sejatine bisa kawangun ing siji wektu ing mesin 8-rahang mbentuk. Ing saiki, arah pangembangan peralatan proses mbentuk: (1) nambah kacepetan mbentuk, gaya pembangunan utama kanggo nambah kacepetan mbentuk saka peralatan, sing, efficiency produksi; (2) Ngapikake daya tahan peralatan kanthi nambah presisi bagean peralatan lan nguatake efek perawatan panas; (3) Tambah sensor dawa lan laser rangefinder kanggo CNC mbentuk mesin kanggo kontrol tutup-loop otomatis saka proses Manufaktur.

2) Kapabilitas sawetara proses mbentuk kadhemen. Saiki, mesin coiling spring diameteripun kabel gedhe, specification bisa tekan 20mm, = 2000MPa, lan rasio nduwurke tumpukan iku 5. Proses mbentuk kadhemen kanggo maneko rupo utawa witjaksono diameteripun Minic-Block springs lan springs eccentric isih duwe watesan.


(2) Proses pembentukan panas godhong spring

1) Kapabilitas kacepetan proses mbentuk panas. Ing saiki, China kang mbentuk ing (9 ~ 25) specifications mm mung CNC 2-sumbu mesin coil spring panas, lan kacepetan 17 bêsik saben menit. Dibandhingake karo negara maju, longkangan gedhe.

2) spring gedhe panas mbentuk kemampuan kontrol proses. Wiwit mung ana CNC 2-sumbu mesin coil spring panas, kontrol wangun kurang telung arah lan akurasi miskin; Kajaba iku, ora ana kontrol rotasi saham bar otomatis lan mekanisme pangaturan, saengga tingkat lan kemampuan proses pembentukan spring coil panas kurang. Mulane, tingkat akurasi spring lan tingkat decarburization oksidatif lumahing uga kurang.



Hot Tags: Spring Daun kanggo Truk Dongfeng, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept