Ngarep > Produk > Godhong Spring > Automotive godhong spring
Automotive godhong spring
  • Automotive godhong springAutomotive godhong spring

Automotive godhong spring

Item No.: YDML10022-04
Deskripsi: 515-460-00 (14PCS)
Bahan: SUP9
Ukuran: 100*22 MM
Dawane Lurus: 1640 mm
Bobot: 225,84kgs / set
Sampeyan bisa yakin kanggo tuku 515-460-00 Leaf Spring saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise adol paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

515-460-00 Godhong Spring

Sumber godhong otomotif uga disebut mata air blade.

Pegas godhong minangka balok elastis kanthi kekuwatan sing kira-kira padha sing kasusun saka pirang-pirang piring baja musim semi paduan sing dawane ora padha. Nduwe fungsi buffering, getaran damping lan panuntun transmisi pasukan; struktur prasaja, karya dipercaya, gampang kanggo Pabrik, trep pangopènan. Nanging, amarga papan longitudinal gedhe sing dikuwasani lan jumlah deformasi sing cilik, sumber godhong umume cocog kanggo lokomotif, crane lan mesin gedhe.


Karakteristik godhong spring:

1. Kapasitas dhukungan sing apik.

2. Simpen gaweyan.

3. Shockproof.



                          

 

Hot Tags: Spring godhong otomotif, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Grosir, Made in China

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.